Drinkflessen

Water drinken is erg belangrijk en daarom is een herbruikbare waterfles dan ook ideaal voor onderweg. Vul je fles met kraanwater en je hebt altijd een heerlijk drankje bij je. Naast het feit dat kraanwater hartstikke gezond is, zijn herbruikbare drinkflessen ook goed voor het milieu. Dus kies jij ook voor minder plastic? Ga dan voor een stijlvolle, herbruikbare drinkfles!
33 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
33 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Drinkflessen online bij Bagsplaza.nl

Drinkflessen zijn helemaal van deze tijd. Waarom elke keer een plastic flesje kopen als je een stylische fles kan kopen die je zelf kan vullen? Omdat wij bij de selectie van merken denken aan een duurzame visie hebben wij besloten drinkflessen op te nemen in ons assortiment. Zo staan wij achter merken die een duurzame visie nastreven, fair-trade merken als MYOMY of FLASKE zijn dan ook niet weg te denken in ons assortiment. Vegan leer wordt ook een steeds groter onderdeel van de collectie. Zo vind je de vegan leren tassen van de jonge ondernemer Denise Roobol bij ons terug. Alle producten van merken die een duurzame visie hebben zijn op onze online shop te herkennen aan het groene duurzaam label bij het product. Wil je meer weten over deze merken en wat voor duurzame visie zij nastreven? Bekijk dan eens onze shop bewust pagina. Deze combinatie van verschillende merken met een verhaal, maakt Bagsplaza een uniek platform.

Groot aanbod verschillende drinkflessen online bij Bagsplaza!

We hebben drinkflessen in alle kleuren en maten! Heb je specifieke wensen? Dan kan je gebruik maken van de filters bij de zijkant van het product om een gerichte keuze te kunnen maken. Daarbij krijg je een duidelijk overzicht van alle specificaties van de drinkfles en de gebruikte materialen. Op onze website vind je altijd eenvoudig de ideale drinkfles online.

Je drinkfles kopen bij Bagsplaza

Als je op werkdagen vóór 23:30 bestelt, wordt je drinkfles de volgende dag geleverd. Wij zijn officieel dealer van alle drinkfles merken die we verkopen. Mocht je echter nog vragen hebben, dan zit ons team elke werkdag tot 17:00 klaar om al je vragen te beantwoorden. Bij Bagsplaza zijn we er zeker van dat wij je alleen de beste kwaliteit aanbieden. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat je toch je drinkfles wil retourneren. Dat kan bij ons geheel gratis tot 14 dagen na aankoop. Je betaalt uw drinkfles bij Bagsplaza veilig online. Je kunt hierbij kiezen voor de reguliere betaalmethoden, of betalen met cadeaukaarten van WebshopGiftcard, FashionCheque en VVV Giftcard. Daarnaast worden de tassen altijd gratis verzonden!

Toegevoegd aan je winkelwagen