Ucon Acrobatics

Ucon Acrobatics startte met zijn eerste collectie in 2001 en is gevestigd in Berlijn Friedrichshain. Een plek die ze blijft inspireren omdat kunst, vooruitstrevend design, architectuur en mode daar hand in hand gaan. Om deze reden zou je de tassen ook bijna designer pieces kunnen noemen, simplistische maar stijlvolle tassen voor een betaalbare prijs. De tassen en rugzakken van Ucon zijn er voor mannen en vrouwen en hebben vaak een extra functioneel aspect. Hun producten zijn voor een nieuwe generatie creatieve consumenten en zijn kenmerkend door de verfijnde fabricage en technische knowhow. Laat je inspireren!

54 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
54 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Ucon Acrobatics tas kopen bij Bagsplaza

Bij Bagsplaza zijn trendy Ucon Acrobatics tassen te koop. Of u op zoek bent naar een Ucon Acrobatics tas of andere bekende merken, zoals Eastpak, wij hebben het. Bent u op zoek naar een specifiek model of een overzicht van alle tassen? Bekijk dan onze herentassen of damestassen pagina. U kunt eventueel ook de zoekbalk gebruiken om een specifiek model te zoeken. Mocht u er echt niet uitkomen of heeft u een vraag? Mail dan naar klantenservice@bagsplaza.nl. Ons team zit elke werkdag van 09.00 tot 17.00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uw Ucon Acrobatics tas en onze service

Zodra u een mooie tas of portemonnee heeft gevonden, dan komen wij in actie. Bestelt u uw Ucon Acrobatics tas voor 23.30 bij Bagsplaza, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast is verzending & retourneren voor Nederland en België altijd gratis en kunt u het product tot 14 dagen na aankoop ruilen of retourneren. Het is zelfs mogelijk om achteraf uw Ucon Acrobatics tas te betalen. Naast de reguliere betaalmethoden kunt u bij ons ook met Cadeaukaarten betalen. De cadeaukaarten die wij accepteren zijn WebshopGiftcard en VVV Giftcard. Indien het bedrag dat u op de Webshop Giftcard of VVV Giftcard heeft onvoldoende is om de totale bestelling te betalen, kunt u het restant met iDEAL voldoen.

Toegevoegd aan je winkelwagen