MyK.

MyK. is opgericht door Maaike Koemans. Ze ontwerpt tassen die een strak en minimalistisch design hebben met een zacht en karakterisitek leer. Haar ontwerpen kenmerken zich door de kracht van eenvoud. Door het eenvoudige design kan je lang genieten van je product. Een MyK. product staat namelijk voor kwaliteit, tijdloos design en functionaliteit.
33 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
33 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

MyK. tas

MyK. is opgericht door Maaike Koemans. Ze ontwerpt tassen die een strak en minimalistisch design hebben met een zacht en karakterisitek leer. Haar ontwerpen kenmerken zich door de kracht van eenvoud. Door het eenvoudige design kan je lang genieten van je product. Een MyK. product staat namelijk voor kwaliteit, tijdloos design en functionaliteit. Naast tassen zijn er ook Myk. portemonnees te koop. Bagsplaza heeft verschillende MyK. modellen te koop. Daarbij is er ruime keuze uit diverse kleuren, afmetingen en prijzen. Uw MyK. tas koopt u dan ook bij Bagsplaza! Door ons uitgekiende processen kunnen wij u de beste service garanderen.

MyK. tas kopen bij Bagsplaza

Bij Bagsplaza zijn trendy tassen te koop. Of u op zoek bent naar een MyK. tas of andere bekende merken, zoals MYOMY, wij hebben het. Bent u op zoek naar een specifiek model of een overzicht van alle tassen? Bekijk dan onze herentassen of damestassen pagina. U kunt eventueel ook de zoekbalk gebruiken om een specifiek model te zoeken. Mocht u er echt niet uitkomen of heeft u een vraag? Mail dan naar klantenservice@bagsplaza.nl. Ons team zit elke werkdag van 09.00 tot 17.00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uw MyK. tas en onze service

Zodra u een mooie tas of portemonnee heeft gevonden, dan komen wij in actie. Bestelt u uw MyK. tas voor 23.30 bij Bagsplaza, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast is verzending & retourneren voor Nederland en België altijd gratis en kunt u het product tot 14 dagen na aankoop ruilen of retourneren. Het is zelfs mogelijk om achteraf uw MyK. tas te betalen. Naast de reguliere betaalmethoden kunt u bij ons ook met Cadeaukaarten betalen. De cadeaukaarten die wij accepteren zijn WebshopGiftcard en VVV Giftcard. Indien het bedrag dat u op de Webshop Giftcard of VVV Giftcard heeft onvoldoende is om de totale bestelling te betalen, kunt u het restant met iDEAL voldoen.

Toegevoegd aan je winkelwagen